El centre comercial més gran de Seül (서울에서 가장 큰 쇼핑 센터)

Bon dia a tots!

Ahir vaig quedar amb la meva gran amiga Eun Dae (은대) com fem cada setmana per fer intercanvi lingüístic i el lloc escollit va ser el Centre Comercial Lotte (Lotte World Shopping Mall – 롯데월드 쇼핑몰). Aquest centre comercial és completament nou i suposa el centre comercial més gran de la ciutat de Seoul. Un centre comercial de dimensions dantesques i en el que es respira un nivell adquisitiu mitjà-alt en cada una de les seves botigues. Tot i que pel nombre de plantes no sembla una gran cosa (disposa de un total de 6 plantes, tot i que està pendent de construcció algunes més), sí que ho representa en quan a dimensions. Cada planta és com una mena de laberint en el que no resulta difícil perdre’s buscant les escal·les mecàniques que conecten les diferents plantes del centre comercial. Aquesta construcció completament destinada al consum forma part del que serà un dels complexes més grans de Corea, considerant també que el complex disposa de la torre Lotte.

20141204_131323 20141204_131343

20141204_131422 20141204_131430

Fotos de la zona que conecta el centre comercial amb el metro (parada Jamsil)

La veritat és que no vam tindre gaire temps per veure-ho tot, ja que ens haviem proposat estudiar i a més 은대 venia de treballar, pel que no vam disposar de tota la tarda per donar voltes per allà, pero sí que les primeres impressions són que no és suficient amb una tarda per veure tots els racons del centre comercial. Entre les botigues es pot trobar una mica de tot, desde restaurants i cafeteries fins a botigues per a nens, botigues de roba, de complements, de articles de la llar o fins i tot algun supermercat o restaurants de nivell adquisitiu alt.

20141204_131550 20141204_132026

20141204_132015 20141204_133756

El luxe es pot comprovar en cada racó i en cada detall del centre comercial.

Nosaltres vam anar a una cafeteria situada a una de les plantes de restaurants i diguem que sí que es nota en quan al preu. Un cafè sol, o un cafè amb llet poden arribar a costar aproximadament el doble que en qualsevol cafeteria de les afores de la zona, pero… ja se sap que el luxe es paga. I aquest centre comercial no és una excepció. Després de estudiar una estona i tindre les nostres discusions filosòfiques habituals pròpies de l’estudi, vam baixar fins les profunditats (aquest centre comercial també disposa de botigues als soterranis, així com de un pàrquing) per agafar el metro i tornar cap a casa.

20141204_133736 20141204_134825

Dins del centre comercial es poden trobar tot tipus de botigues, tot i que els preus són bastant el·levats.

Ja hem decidit que hi haurem de tornar en quan tinguem més temps lliure, ja que és una visita obligada. De moment, com a primera impressió puc assegurar que si us agraden els centres comercials, no podéu perdre la oportunitat de anar-hi. Tot i això, si sou del tipus de persones que s’avorreix notablement anant “de compres”, no us perdeu més que un centre comercial majestuós, digne de ser anomenat: el centre comercial més gran de Seül.

Busu 부수

 

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Seoul.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s