El final de l’aventura… T_T

Hola a tots,

Avuí és un dia alegre i trist a parts iguals. No només acaba la nostra aventura per Japó sinó que també es tracta de l’últim dia que estaré per terres asiàtiques. Si el comiat desde la petita ciutat de Tianjin ja va ser complicat, acomiadar-se de Japó tampoc no ha resultat fàcil. Demà marxarem a primera hora cap al aeroport de Tokyo en direcció Barcelona i tot i que jo sé que hi ha molta gent esperant-me a Barcelona, no puc deixar de pensar en els molts mesos que he estat per terres asiàtiques, tota la gent que he conegut i tot el que he viscut ja sigui de forma sol·litària (al principi), conjunta (durant els mesos de Tianjin) o amb la meva germana (aquest darrer mes). Jo sé que no serà l’últim cop que trepitgi terres asiàtiques ja que hi deixo moltíssimes coses, pero ara l’important és sobretot gaudir de l’últim día per Tokyo.

IMG_6929 IMG_6951

Imatges del centre de Tokyo on hem estat tot el matí després de visitar la tomba dels quaranta-set Ronin.

El primer que hem fet ha estat anar a veure les tombes dels 47 Ronin. Ha estat una recomanació de la meva germana ja que ella va veure a no sé on que les tombes tenien molt bona pinta i el cert és que no ha decepcionat gens. Veient les tombes ens hem trobat un senyor gran que ens ha explicat que fa molts anys hi va haver una enorme inundació (de fet el temple tot i estar a sobre d’un turó té molt aprop l’aigua) i aleshores van haver de traslladar diverses figures cap a la zona interior ja que perillaven degut a que el nivell de l’aigua va pujar molt ràpid en molt poc temps. Les tombes dels 47 Ronin son molt impactants (és cert que es tracta d’un complex no gaire majestuós com d’altres que hem visitat pero jo ho recomano igualment). El temple en concret es diu “Shenkakuji” i no és gaire difícil de trobar si un va amb els ulls ben oberts, jajaja.

IMG_6721 IMG_6723

IMG_6767 IMG_6850

Quatre imatges del temple dels 47 Ronin, anomenat “Shenkakuji”.

Després de la visita al temple hem fet tarda lliure fins que ens veiessim amb en Kobayashi per la tarda i hem anat a una zona que no havíem anat mai que es diu “Shinjuku” i que per qui no ho sàpiga es tracta de diverses botigues de roba, sempre i quan no sortis per la sortida que no toca (sí, ens ha tornat a passar). Aleshores sortireu per la “zona calenta” de tokyo, jajaja. Aquesta zona dins del barri de Shinjuku es diu “Kabuchiko”. Ja us ho podeu imaginar, noies lleugeres de roba, bars “dubtosos”, botigues de pornografia, cosplays picants, restaurants amb espectacles… tot a punt per gaudir d’una nit de bogeria, jajaja.

IMG_6871 IMG_6889

IMG_6907 IMG_6893

Algunes imatges de la zona “calenta” de Tokyo.

IMG_6860 IMG_6866

És igual el que puguis arribar a fer a Shinjuku, però com a mínim que estigui net, jaja.
A la esquerra, imatge de la torre de Tokyo.

IMG_6909

Jo hi estic completament d’acord, tot i que no recordo el capítol en què sortía això… jajaja.

Un cop ens hem cansat de tantes llums de neó hem anat a Akihabara (aquest cop hem sortit bé) i hem comprat alguns comics a preus més que assequibles i hem anat a buscar a Kobayashi a la estació de Ueno, que és la que ens queda aprop del nostre hotel/hostal. Després de sopar autèntic “sushi” a un restaurant de la zona hem anat a acomiadar-lo a la estació de metro quan de cop i volta veiem que el meu amic japonès està una mica neguitós… Aviat veiem el per què del seu neguit… Resulta que sense que ho sabésim nosaltres (jo dubtava que estiguessin per aquí perque van vindre a Japó més o menys com nosaltres) veig apareixer uns amics de Tianjin que feia moltíssim que no veia i ja us podéu imaginar l’enorme il·lusió al veure’ls. Simplement espectacular. No hi ha paraules. Després d’un comiat com cal i de plorera variada… ens vam acomiadar i amb això …

IMG_6962Imatge del plat de “sushi” de comiat.

… posàvem punt i final a la nostra aventura asiàtica.

Busu 部苏

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Tokyo.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s