Compres, compres i compres…

Hola a tots!

Avuí el cert és que no hem parat quiets. Ens hem aixecat amb la cinquena marxa posada i hem decidit que havíem de fer la part més comercial de Seoul. D’aquesta manera, hem agafat tots els “bartols” i ens hem posat de camí a un dels mercats més importants (si no el que més) de Seoul: Myeondong. Tot i això, de camí hem fet una parada per un dels temples de Jonsu (anomenat Deoksugung). El temple ha resultat ser molt semblant als anteriors tot i que amb petits detalls diferents als altres.

Les dues zones a les que hem anat han estat l’anterior esmentada Myeondong, un mercat que combina botigues a l’interior dels edificis amb paradetes a l’exterior de tot tipus de coses. Passejant per la zona un pot trobar desde peçes de roba de venta al major i al menor, com plats típics de la zona. Entre les coses que m’han sorprès passejant pels carrers (a vegades dubto de si eren carrers o carrerons, jajaja) són les enorme botigues de marques importants que hi ha per tot arreu. No tan sols pots trobar gamma alta en quan a productes sinó també pots trobar gama baixa i mitjana. No diré marques per no fer publicitat però si coneixes una marca de roba, possiblement la trobaràs a Myeondong. També és sorprenent que com la fruita és cara, hi ha “paradetes” que et venen diverses peçes de fruita com si fossin un tresor enorme (sí sí, al més pur estil de “la boqueria” però a un preu més elevat). Finalment, es molt interessant la passió que tenen els coreans per tot el que fa referència a coses dolces (sense anar més lluny fan uns gelats d’una alçada molt considerable i a uns preus bastant econòmics).

A la tarda ens hem volgut dónar un luxe i tot i que ens ha plogut bastant i no ho hem pogut gaudir tant, hem anat per la zona de Gangnam (la part més rica de Seoul i on es troben les clíniques de cirugia estètica més importants de Corea, o això és el que em van dir Park Hyejin i Coi Suyong, jajaja). El cert és que no m’ha semblat tant exagerat com m’havíen explicat elles, tot i que el que sí que hem notat és que es tracta d’una zona molt més cara en comparació a la resta de Seoul.

No es pot dir que tot els coreans tinguin una obssesió per les compres i pel consumisme massiu, ja que segur que hi ha de tot, ara bé, sí que puc afirmar que fagin cas o no dels cartells, les imatges de publicitat amb nois i noies famosos i el nombre de botigues per metro quadrat és molt elevat, i si estan allà, per alguna raó deu ser. En fí, us deixo amb unes fotografies del dia d’avuí i seguim demà amb l’últim dia abans de fer camí cap al sud. Una abraçada!

Busu 部苏

IMG_4423

IMG_4434

IMG_4394 IMG_4464

IMG_4471

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Seoul.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s