Tornant al inici de tot: Beijing…

Avuí comença un nou capítol dins del gran tour asiàtic amb la millor companyia que un podría imaginar: ma germana.

Deixo enrere més de 6 mesos d’experiències, moments bons, dolents, inolvidables, i tot un grup enorme d’amics i companys d’aventures amb els que he compartit molts cops una amistat tan forta que ja hem quedat que ens haurem de veure en quan sigui possible.

Aquesta primera parada, com ja us heu pogut imaginar es tracta de la ciutat de Beijing. El cert és que no tinc gaires fotos del meu “déjà vú” pequinès i la major part de les fotos que he posat són les realitzades per la meva germana. Estarem un total de 3 dies (si no vaig errat) per terres pequineses del que ja hem realitzat un dels viatges més interessants: La gran muralla xina de Badaling (八达岭). Es tracta d’una de les parts de la Gran Muralla més conegudes, pero no per això menys interessants, sobretot perquè just arribar un cartell (veure foto) ens pregunta si estem disposats a ser uns herois o simplement uns turístes que no s’atreveixen a assolïr un repte… ejem ejem… he de dir quin camí hem escollit???? El dels turístes !!! Evidentment… jajaja.. no! és broma! Hem agafat el dels herois, amb dos pebrots!

El camí ha estat dur fins el cim, pero molt gratificant al poder fotre’ns un pà amb tomàquet i xoriç (però sense tomàquet… jajajaja) mentres els altres valents ens miren amb cara d’estupefacció… (veure foto). La veritat és que és una de les coses que s’ha de fer si es va a Beijing (o rodalies)… ja que anar a la Xina i no viure l’experiència de pujar la Gran Muralla xinesa és com menjar-te un bon pà amb tomàquet i xoriç… però sense tomàquet… ouch! potser no ha estat un bon exemple… jajaja.

En fi, demà molt més !!!

Busu – 部苏

IMG_1970

IMG_1947

IMG_1977 IMG_2070

IMG_2212 IMG_2435

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Beijing.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s