La misteriosa Hangzhou

Després d’un temps per la Xina segueixo sorprenent-me de les moltes cares que el continent té. Seguim a la ciutat de Hangzhou on al caure la nit es pot respirar un ambient tan tranquil com misteriós i fins i tot a cops un pèl lúgubre. Després d’haver dormit el just per a poder aguantar un nou dia en posem en marxa per descobrir que la boira que la nit ens ha deixat segueix mantenint-se i donant un aspecte de ciutat fantasma per cada carreró i parc pel que vaig passant.

IMG_5538 elracodenbusu.wordpress.com

Avui hem quedat amb una amiga del meu company d’aventures, el Jordi, a la que li he de donar les gràcies per ajudar-nos i fer que haguem tingut una vetllada de les més intenses i apassionants des de que vam trepitjar aquesta bella ciutat. Després de fer les presentacions i agraïments pertinents ens posem en marxa en el nostre viatge. Primer agafem un autobús per anar a les afores de la ciutat on ens espera la primera “pagoda” que he contemplat en el meu llarg viatge. La primera impressió d’aquesta estructura és la immensitat i la alçada tan exagerada que poden tindre aquestes construccions fetes de fusta i decorades amb pintures en tot el seu interior. Tan sols aguantant-se per diversos pilons i amb unes escales interiors en forma d’espiral que farien marejar fins i tot al esportista més d’elit que existeix. Pujant i pujant em debato entre el mal a les cames de les escales i les ganes de pujar fins al cim i sentir-me com si estigués dominant aquells boscos vorejats pel riu. Una experiència única sense cap mena de dubte.

IMG_5571 IMG_5581

En un ambient idoni passegem pel voltant de la pagoda contemplant els frondosos arbres i les decoracions per l’ocasió de l’any nou que encara romanen quasi intactes fins que decidim abandonar el recinte per tornar a agafar el autobús amb destinació el “Parc Hupao”, un parc on es troba la única font potable de tota la ciutat, ja que surt directament de la roca. És bastant curiós com molta gent ve amb una bona quantitat de gerres i ampolles per omplir-les d’aigua per a poder consumir a casa seva… i fins i tot es fan cues bastant importants !! Després de passejar de forma pausada i deixant-nos embolcallar per tot el que ens rodeja, arribem al final del parc on trobem una escultura tallada en roca d’un ancià i dos tigres (que donen el nom al parc). Ja es fa la hora quasi de berenar i el millor serà anar a fer un àpat a les rodalies del lloc que estem. Confiem cegament en la nostra amiga xinesa que ens porta a degustar uns menjars típics de la zona, com són el bambú o els pebrots picants que veieu a la fotografia. Definitivament, el nostre últim dia a Hangzhou no podia acabar de millor manera !!!

Busu 部苏

IMG_5587IMG_5598

IMG_5607 IMG_5608

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Hangzhou.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s